Retur och byten


Ändra eller annullera en order

Om du ändrat dig eller glömt något i ordern måste du höra av dig så fort som möjligt till oss. Har ordern inte blivit skickad lägger vi till varorna eller annullerar ordern utan extra kostnad. Har ordern dock blivit skickad kommer du att få betala kostnaden för både tur och returfrakten.


Bytesrätt och öppet köp

John Iris följer konsumentverkets riktlinjer för e-handel, och tillämpar därav 14 dagars öppet köp. Returnerade varor skall vara oanvända och i nyskick. Vid retur står kunden för frakten tillbaka till oss. (Vid ett eventuellt byte står John Iris för frakten tillbaka till kunden.)


Returnera varor

Vid retur av en vara ska alltid ett returformulär* fyllas i och skickas tillsammans med varan/varorna som ska bytas. Var noga när du fyller i formuläret! Om du har några frågor vid ett byte, eller vill lägga undan en annan storlek, kontakta John Iris och ange alltid order- och telefonnummer.

* Returformuläret skickades med dina varor.


Returnerade varor skall vara oanvända och i nyskick.

Observera att returhanteringen kan ta upp till 30 dagar. Detta gäller både vid byte och återbetalning.

Om du returnerar en vara som du köpt med konto-/kreditkort behöver du inte anmäla något kontonummer då pengarna alltid återbetalas till det konto som användes vid köpet.


Kontaktuppgifter


Kundtjänst

Mail: info@johniris.com, svar sker inom 1-2 arbetsdagar.


Adress för retur:

John Iris
Frödingshöjd 32
656 37, KARLSTAD
Sverige